+36 (70) 778-9302
Online foglalás esetén 3% kedvezmény!
+36 (70) 778-9302
Kiemelt ajánlataink

KONFERENCIA

A Zsóry Hotel Fit**** Konferencia Ajánlata:

A Hotel két konferenciateremmel rendelkezik, melyek akár 120 illetve 150 fős rendezvények kiváló helyszínéül szolgálhatnak.

Konferencia hotel Mezőkövesdkonferencia_uj.jpg

 A konferenciatermek befogadóképessége

A termek jellemzői:


I. TeremII. Terem
Méret:13,75m x 9,8 m = 135 m222 m x 6,6 m = 145 m2
Férőhely széksoros elrendezés esetén:120 fő150 fő
Férőhely iskolapados elrendezés esetén:70 fő80 fő
Férőhely U-alakban történő elrendezés esetén:40 fő50 fő
Jellemzők:Padlószőnyeg, természetes fény, sötétítés vezeték nélküli internetLaminált parketta, természetes fény, sötétítés, vezeték nélküli internet

 

Technikai eszközök


Vetítő vászon, flipchart, cd projektor, laptop, írásvetítő, vezetékes mikrofon + hangosítás, fénymásolás, fólia, laminálás

Étkezések

A szálloda egy 80 fős étteremmel rendelkezik, mely létszámában elrendezéstől függően még bővíthető, így akár egy időben is meg tudjuk oldani a résztvevők étkeztetését. Rendezvény alkalmával létszámtól és a megrendelő igényétől függően svédasztalos vagy kontinentális étkezést biztosítunk.

Mezőkövesdi és környékbeli programlehetőségek

Aktív kikapcsolódás

Látogatás a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe:

A vendégek megmártózhatnak a mozgásszervi és nőgyógyászati panaszokat enyhítő "Zsóry" vízben, a strandoló felnőttek és gyerekek részére meleg, vagy hideg vizes élménymedence, hideg vizes uszoda és hullámmedence is rendelkezésre áll. Az év bármely szakában látogathatók az uszoda valamint az uszoda szomszédságában található gyógyvizes medencék. A nyitott élmény-, hullám- és gyógyvizes medencék májustól szeptember végéig várják a strandolni vágyó vendégeket.

Kulturális programok

Mezőkövesdi városnézés:

Matyó Múzeum, Mezőgazdasági Gépmúzeum, Hadas - skanzenszerű városrész tájházakkal, vásárlási lehetőséggel (Kisjankó Bori Emlékház, Babaház, Mézeskalács Műhely, Fazekas Műhely, Játékház, Üvegcsiszoló.), Szt. László Plébánia templom, Takács István freskófestő életmű kiállítása a Városi Galériában.

47.797528 20.528822