+36 (70) 778-9302
Online foglalás esetén 3% kedvezmény!
+36 (70) 778-9302
Kiemelt ajánlataink

WELLNESS Hotel - Wellness hétvége, szálloda

 

A Zsóry Hotel Fit nem csak szálláshelyet biztosít vendégei számára, hanem wellness-fitness részlegének köszönhetően, ha csak az itt tartózkodás idejére is, de kizökkenti a szürke hétköznapok egyhangúságából.

Adja át a zavartalan regenerálódásnak, felfrissülésnek és a jól megérdemelt kényeztetésnek!

Szolgáltatásaink:

  • beltéri ellenáramoltatásos uszodamedence_uj.jpg
  • pezsgőfürdő
  • finn és infra szauna
  • légkondicionált fitnesz terem, kardiogépek
  • sókamra
  • masszázs (lazító, sport, talp, arc, frissítő, gyógy, kényeztető, gyógynövényes)
  • örvényfürdő / tangentor

 

szauna_uj.jpg

 

A szauna lendítő erőt ad az életmódváltáshoz!

Próbálja ki infra és finn szaunánkat. Az infra szauna a finn szaunával ellentétben alacsonyabb hőfokon működik és fényterápiára is alkalmas, de az eredmény ugyanaz: izzadás útján salakanyag távozik a szervezetből és fokozódik a vérellátás testünkben!

 

 

A 12 m hosszú és 4 m széles, feszített víztükrű medence vizének hőmérséklete 28-29°C. Wellness hétvége wellness szálloda
Az úszásra alkalmas, ellenáramoltatóval ellátott medence mélysége 1m 40 cm, így a gyerekek és a kevésbé jól úszók számára is kiváló kikapcsolódást nyújt!

Az uszoda szomszédságában található a kellemes hőmérsékletű pezsgőfürdő, melynek használata megkoronázza a teljes körű kikapcsolódást.

 

Napi jegy (nem szállóvendégeinknek):    2 000.-Ft/fő
Az ár tartalmazza az uszoda, pezsgőfürdő, infra és finn szauna, fitness terem és sókamra használtatát.

Szépészet

Sóterápia

Szállodánkban ingyenes használhatja a sókamránkat, mely az erdélyi Parajdi sóbányából származó sóból készült.

soszoba1_400.jpg

további információk >>

 

Wellness hotel Mezőkövesden

Wellness hétvége wellness szállodaMegpihenni egy wellness szálloda ölelésében, élvezni a különleges wellness akciókat, már sokak számára elérhető. Mindenki megérdemli, hogy egy-két éjszakára kiszakadhasson a mindennapokból, élvezze a wellness hotel komfortját. A Zsóry Hotel Fit**** wellnes szálloda ideális helyszín a pihenésre, még ha csak kevés ideje van is a feltöltődésre, de legalább erre a néhány napra a tökéletes kikapcsolódást szeretné megkapni.

Amennyiben naptárjában megtalálta a pihenésre alkalmas időpontot, úgy nincs mást tennie, mint megkeresni minket, ajánlatot kérnie, lefoglalnia a szállását.

Wellness részlegünkben pezsgőfürdő, sókamra, masszázs, beltéri ellenáramoltatásos uszoda, infra és finn szauna, örvényfürdő, légkondicionált fitnessz terem.

A Zsóry Hotel Fit**** wellness hotel nagyszerű megoldást jelent családoknak és pároknak egyaránt, a hétköznapok fáradalmainak feloldásában. Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne a nyári nyaralást, egy születésnapot, a Karácsonyt, a Húsvétot vagy éppen a szilvesztert úgy megünnepelni, hogy éppen semmire se legyen gondjuk? Hozza el családját, gyermekeit, szüleit, nagyszüleit wellness hotelünkbe, és töltsenek el nálunk, néhány vidám és meghitt napot. A Zsóry wellness szálloda barátságos és gondoskodó személyzete minden részletre odafigyel, hogy Önöknek feledhetetlen élményt nyújtsunk.

47.797528 20.528822